Blog

Sleurs Cenna badkamermeubel

Group Sleurs badmeubels : deze maand aan promo prijzen

Bij Group Sleurs draait alles om vakmanschap, kwaliteit en veelzijdigheid. Onze badkamermeubels en toiletmeubels zijn ontworpen om elke badkamer in een stijlvol en functioneel toevluchtsoord te veranderen. We bieden een breed scala aan modellen en wastafels, met de mogelijkheid tot maatwerk om aan al uw specifieke wensen te voldoen.

Badkamermeubels
De badkamermeubels van Group Sleurs zijn beschikbaar in verschillende stijlen en afwerkingen, van strak en modern tot warm en traditioneel. Elk meubelstuk is vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals massief hout, MDF en duurzame laklagen, wat zorgt voor een lange levensduur en een tijdloze uitstraling. Onze meubels zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch, met slimme opbergoplossingen die uw badkamer georganiseerd en opgeruimd houden.

Toiletmeubels
Onze toiletmeubels zijn ontworpen met dezelfde aandacht voor detail en kwaliteit. Ze zijn compact, functioneel en stijlvol, perfect om elke toiletruimte te verfraaien en te optimaliseren. Met diverse designs, kleuren en materialen, vindt u altijd een toiletmeubel dat past bij uw smaak en interieur.

Wastafels
De wastafels van Group Sleurs zijn beschikbaar in een breed scala aan vormen, maten en materialen. Of u nu kiest voor een enkelvoudige of dubbele wastafel, ingebouwd of opbouw, wij hebben de perfecte oplossing voor uw badkamer. Onze wastafels zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn, met materialen zoals keramiek, natuursteen en composiet die duurzaamheid en een luxe uitstraling garanderen.

Maatwerk
Bij Group Sleurs begrijpen we dat elke badkamer uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan, zodat u meubels en wastafels kunt laten maken die perfect aansluiten bij uw ruimte en behoeften. Ons team van ervaren vakmensen staat klaar om uw visie te realiseren, met oog voor detail en een streven naar perfectie.

Met Group Sleurs kiest u voor badkamermeubels en toiletmeubels die zowel stijlvol als functioneel zijn, en altijd van de hoogste kwaliteit. Ontdek de mogelijkheden en creëer uw droom badkamer met ons uitgebreide assortiment en maatwerkopties.

detremmerie vtwonen_wastafel

Detremmerie badmeubel : deze maand aan promo prijzen

Deze maand extra korting op het volledige gamma van Detremmerie.

Detremmerie biedt een uitgebreide reeks badkameroplossingen die zijn ontworpen om zowel functionaliteit als esthetiek te bieden. Het assortiment omvat badkamermeubels, baden, douchebakken en toiletten, allemaal met een focus op kwaliteit en duurzaamheid.

Badkamermeubels
Detremmerie badkamermeubels zijn beschikbaar in diverse stijlen en afwerkingen, van modern en minimalistisch tot klassiek en elegant. De meubels zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen zoals MDF en massief hout, wat garant staat voor een lange levensduur. Elk meubelstuk is ontworpen met oog voor detail, inclusief soft-close lades en kasten voor een stille en soepele werking.

Baden
Het badenassortiment van Detremmerie omvat verschillende modellen die variëren van vrijstaande baden tot ingebouwde baden. De baden zijn gemaakt van acryl of composietmaterialen, wat zorgt voor een comfortabele en luxe badervaring. Bovendien zijn de baden ontworpen met ergonomie in gedachten, zodat gebruikers kunnen genieten van maximaal comfort.

Douchebakken
Detremmerie douchebakken zijn beschikbaar in diverse maten en vormen, waardoor ze geschikt zijn voor elke badkamerindeling. De douchebakken zijn vervaardigd uit stevige materialen zoals steencomposiet en keramiek, die zowel duurzaamheid als een stijlvolle uitstraling bieden. Antislipoppervlakken zorgen voor extra veiligheid tijdens het douchen.

Toiletten
De toiletten van Detremmerie combineren moderne technologie met stijlvol design. Er zijn zowel hangende als staande modellen beschikbaar, ontworpen om waterbesparend en efficiënt te zijn. De toiletten zijn uitgerust met dual-flush systemen om waterverbruik te minimaliseren en zijn eenvoudig te onderhouden dankzij hun gladde, porievrije oppervlakken.

Detremmerie staat synoniem voor innovatieve en kwalitatieve badkameroplossingen. Met een focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en esthetiek, biedt Detremmerie producten die aan de hoogste eisen voldoen en een waardevolle aanvulling vormen op elke moderne badkamer.

 
Hier vindt u de link naar onze Detremmerie badkamermeubels

Probleem kromme Villeroy Boch Architectura Metalrim douchebakken

VB kromme douchebak 2VB kromme douchebak

We hebben verschillende opmerkingen gehad van klanten dat de Villeroy Boch douchebakken van de reeks Architectura Metalrim krom staan.
De rand van de douchebak zakt door in het midden.

Aangezien klanten bij ons op de eerste plaats komen, hebben we dit probleem voorgelegd bij Villeroy Boch.

We kregen volgend antwoord terug per mail :

***********
Bedankt voor je mail.

Als ik de foto’s goed bekijk, dan kan ik zien dat deze nog niet geplaatst werd De architectura metalrim van 15mm ziet er inderdaad bol uit als hij gewoon op de vloer geplaatst worden.
Wij raden aan om de douche te ondersteunen volgende de bijgevoegde handleiding; Dit wil zeggen, de 4 randen moet volledig ondersteund worden en er moet een potenset gebruikt worden onder de douche.
Indien de installateur dit uitgevoerd heeft, zal je vaststellen dat de douche zich vanzelf recht trekt.

***********

Persoonlijk gaan we hiermee niet akkoord.

Een kromming gaat niet spontaan weg met een ondersteunend kader onder de rand van de douchebak.
Als de kader perfect horizontaal ligt dat wankel de douchebak nog steeds, omdat deze een kromming heeft.
De douchebak wordt enkel ondersteund op het laagste punt.
Zelfs al komt hierdoor de douchebak horizontaal, dan moet u zich de vraag stellen welke kwaliteit deze douchebak heeft.
De kromming oplossen met een ondersteuning onder de douchebak, zal alleen maar spanning op de douchebak brengen.
Op lange termijn is de kans groot dat deze zal breken.

Een douchebak perfect horizontaal plaatsen is op zichzelf al moeilijk genoeg, laat staan dat de kromming nog moet weggewerkt worden met ondersteuning juist in te stellen !

Zelfs al heeft u de douchebak horizontaal in orde gekregen, een douchewand hierop monteren zal niet eenvoudig zijn.
Het glas van de douchewand zorgt voor een extra belasting op de randen.
Aangezien deze krom stonden vanuit de fabriek, wat zijn de gevolgen voor de andere randen waar geen gewicht op komt ?
Waar gaan de spanningen zich opbouwen in de Metalrim douchebak.

We raden dan ook aan deze reeks niet te nemen.

Een rand van een douchebak moet horizontaal zijn !
Bij fabrikanten zoals Duravit, Riho, Novellini, enz… zijn deze perfect horizontaal.

Als alternatief raden we volgende douchebakken aan :

RIHO Basel douchebakken

RIHO Zurich douchebakken